diumenge, 26 de gener del 2014

Mn. ESTANIS FIGUEROLA NOMENAT CONSILIARI DE L'AGRUPACIÓ DE CONFRARIES

Mn. Estanislau Figuerola al finalitzar la Santa Missa celebrada durant el VIè. Congrés Catalàde Cofradies de Setmana Santa Celebrat a Perpinyà


El passat dia 17 de desembre de 2013 el Sr. Arquebisbe va signar el nomenament de Mn. Estanislau Figuerola Gual, diaca, com a consiliari de l'Agrupació d'Associacions de Setmana Santa de Reus.

Mn. Estanis comença la seva relació amb la Setmana Santa reusenca de ben petit, ja que el 1963 amb 7 anys va ser portador del guió infantil de la nostra confraria a la Processó del Sant Enterrament. Continuant després la seva participació amb la confraria a les processons. L'any 1981 amb la recuperació de les processons, després de dos anys de suspensió, entra a formar part de la Junta de Govern de la Confraria de Nostre Pare Jesús del Calvari on va desenvolupar una amplia i important tasca que el portà a ocupar el càrrec de Confrare Major els anys 1995-1996. Al finalitzar el seu mandat va passar a ocupar un lloc al Consell Permanent com a Confrare Major Emèrit, des d'on segueix essent responsable de diverses tasques.

El 23 d'octubre va ser ordenat diaca al servei de l'Església Diocesana de Tarragona pel Ministeri de l'Arquebisbe Dr. Jaume Pujol a la Parròqia de Sant Francesc d'Assís , seu canònica de la nostra confraria.

Ara el Sr. Arquebisbe li confia una tasca més, des de la qual amb la seva experiència en el món de la Setmana Santa reusenca i amb la força de l'esperit esperem pugui fer una labor important en pro de la nostra Setmana Santa.