dimarts, 4 de desembre del 2012

FINAL DE LES OBRES





Si Déu vol el proper dissabte dia 8 de desembre festivitat de la IMMACULADA CONCEPCIÓ es reobrirà el temple principal de la parròquia a les celebracions litúrgiques després de les obres que començaren el juliol per a substituir el paviment.
De totes maneres no hem arribat ben bé al final de les obres ja que després de col·locar el marbre a terra s’ha hagut de polir, perquè quedés bé. Però encara hi resta una altra intervenció que s’anomena “abrillantar”. Resulta que aquesta s’ha de fer quan el marbre està ben sec del tot, perquè si no hi ha el perill que surtin clapes, i això provocaria que s’hagués d’abrillantar de nou més endavant. Per tant els directors tècnics de l’obra han considerat prudent posposar uns mesos aquesta actuació. Mentrestant col·locarem els bancs i utilitzarem l’església per a les celebracions habituals.
Malgrat que es van tapar els altars i les imatges a consciència la pols es cola d’una manera sorprenent i ens obliga a realitzar una amplia i profunda tasca de neteja que estem i estan realitzant en aquests dies que precedeixen a la reobertura.