dilluns, 17 de desembre del 2012

DINADAL'12 (DINAR SOLIDARI)







L'Agrupació d'Associacions i Confraries de Setmana Santa de Reus organitzen el dinar solidari DiNadal’12




A iniciativa del Confrare Major Emèrit de la Confraria de Nostre Pare Jesús del Calvari Mossèn Estanislau Figuerola l'agrupació D'associacions de Setmana Santa de la nostra ciutat organitza la primera edició del DINADAL'12 un dinar solidari, el proper dia 22 de desembre a 2/4 de 2 a La Palma. No es tracta merament d'una acció solidària per a recaptar fons que aniran a parar a Càritas i a l'obra de Sant Vicenç de Paül, sinó que vol ser un acte d'empatia envers a les persones sense recursos per això el menú consistirà en un plat d'arròs bullit amb salsa de tomàquet i una mandarina.

El preu del tiquet d'adult serà de 10 € , el tiquet júnior de 5 € i haurà a més un tiquet fila 0 per aquelles persones que no hi puguin assistir però sí que vulguin col·laborar amb una aportació. Al finalitzar el dinar i per compartir quelcom més que el dinar hi haurà una cantada d'Havaneres del grup "Balandra" què actuarà desinteressadament, un sorteig de regals que ajudarà a augmentar la recaptació i una cantada de nadales per part dels assistents.

Els tiquets per participar d’aquest dinar estaran disponibles a partir del dia 13 de desembre, als següents establiments col·laboradors: Arsopell, Bravium Teatre, Casa Borrull, Club de Futbol Reus Deportiu, Bodegues De Muller, El Cafè de la Ràdio, Louis Perruqueries, Perruqueria Tomàs, Tomàs Barberà i Treco. També es podran adquirir tiquets a Càritas Interparroquial, Càritas de la Concepció, a diferents parròquies, a l’església dels Pares Paüls; o bé trucant al telèfon 628057876 o enviant un mail a estanislau@terra.es.
La Confraria confia en aplegar una bona quantitat de confrares per a participar-hi per això hi esteu tots/es emplaçats/des el dia 22 a La Palma. Gràcies a l'avançada per la vostra col·laboració.