dimarts, 17 de setembre del 2013

VISITA AL SANTUARI DE MISERICÒRDIA I HOMENATGE A Mn. FRANCESC JIMÉNEZ

El proppassat 1 de setembre la Confraria va realitzar la ja tradicional visita anual al Santuari de la Mare de Déu de Misericòrdia. La Santa Missa celebrada per Mn. Roqué va ser concelebrada pel nostre Consiliari Mossèn Francesc Jiménez i Porcuna i vàren ser assistits pel Diaca Mn. Estanislau Figuerola (Confrare Major Emèrit de la Confraria).






Al migdia la Junta de Govern i el Consell permanent es van reunir en un dinar de germanor i sobretot per homenatjar i acomiadar a Mn. Francesc, el nostre consiliari i rector de la nostra parròquia, al qual el nostre Sr. Arquebisbe Dr. Jaume Pujol ha destinat a la Parròquia de Sant Miquel de Montroig del Camp.
En reconeixement i agraïment a la gran dedicació i la valuosa i inestimable tasca desenvolupada en pro de la Confraria des del càrrec de Consiliari, la Junta de Govern acompanyada pel Consell Permanent en sessió celebrada el passat 11 de juliol va acordar nomenar a Mn Francesc Jiménez i Porcuna “CONFRARE MAJOR HONORARI”  i concedir-li la “INSÍGNIA D’OR”  de la Confraria.



Moment en que la Confraressa Major Pilar Muntadas fa entrega a Mn. Francesc Del nomenament de Confrare Major Honorari


Entrega de la Insígnia d'Or de la Confraria