divendres, 27 d’abril del 2012

SANT ROSARI


PREGÀRIA A LA VERGE DEL CALVARI



Verge Santa del Calvari,
a Vós lloança i glòria,
cantada i proclamada
per tots nosaltres, fills vostres.
Vós que amorosament ens heu acceptat
per voluntat de Jesucrist, germà nostre.
Vós que convertiu ofensa i dolor,
del que sovint en sabeu,
en rialla tendra i dolça
quan us demanem un sincer perdó.
Vós que sou al costat nostre
amb un mantell d'amor extens
on tots hi trobem aixopluc.
Verge i Mare del Calvari,
acompanyeu-nos, ara i per senmpre
en el nostre camí diari.

Escrita per Mn. Estanislao Figuerola Gual




dimarts, 17 d’abril del 2012

MISSA EN SUFRAGI DELS CONFRARES DIFUNTS

El proper divendres dia 20 , tercer divendres del mes d'abril, a 2/4 de 8 del vespre, com cada més, a l’església parroquial de Sant Francesc d’Assís, seu canònica de la confraria, Missa en sufragi dels confrares difunts.

divendres, 13 d’abril del 2012

BONA PASQUA!

CRIST HA RESSUSCITAT!

AL·LELUIA, AL·LELUIA!

La confraria desitja a tothom i en especials als confrares i confraresses una molt BONA PASQUA!

PROCESSÓ DEL SANT ENTERRAMENT





Entrega del Guió Infantil al nen Joan Martí i Marsal que en va ser el portador a la Processó del Sant Enterrament, acompanyat com a cordonistes per les nenes Clàudia Martí i Marsal, Cristrina Martí i Marsal, Judit Ambrós i Marsal i Raquel Ambrós i Marsal.


 
Entrega de l’Estandart de la Confraria al Senyor Ernest Juncosa i Serrano, President de la Confederació de Comerç de Catalunya del Camp de Tarragona, acompanyat com a cordonistes per  la Senyora Elvira López Pla i el Senyor Raúl Martínez Barambio.


 
El Senyor Ernest Juncosa i Serrano, portador de l’Estendart a la Processó del Sant enterrament, signant al llibre d’honor de la confraria.

VERGE DEL CALVARI - MEDALLA PASTORAL DE SALUT




La Verge del Calvari va lluí per primer cop, a la Processó del Silenci la Medalla que el Secretariat de Salut de l’Hospital Universitari Sant Joan va entregar-li.


dilluns, 2 d’abril del 2012

SOLEMNE MISSA D'INSTITUT

Diumenge de Rams a les 20 hores es va celebrar la Solemne Missa d'Institut de la Confraria celebrada pel Rv. Don Francisco Jiménez Porcuna, rector de la Parròquia de Sant Francesc d'Assís, seu canònica de la confraria, i Consiliari de la confraria. A l'hora de l'ofertori vam oferir el Ciri Pasqual pintat enguany pel pintor Juan Huertas "Joli". Igualment a l'ofertori es va beneir un nou calçe donat a la Confraria per a les seves celebracions.
El pintor Josep M. Canalda cedint el quadre


Un cop finalitzada el pintor Josep Maria Canalda va cedir oficialment el quadre que il·lustra el cartell de la Processó del Silenci.
La Pastoral de Salut va donar a la Verge del Calvari de la seva medalla en agraïment a la col·laboració de la confraria en fer-se realitat la capella catòlica al nou Hospital Universitari Sant Joan.

Mn. Jordi Sànchez, director de la Pastoral de Salut, oferint la medalla a la Verge del Calvari

diumenge, 1 d’abril del 2012

LA CONFRARIA A SANT JOSEP OBRER

Una representació de la confraria fa ofrenes dels clavells que la Germandat de Sant Josep Obrer lluirà al pas durant les processons de la Setmana Santa. La mateixa representació fa una visita a la capelleta de la Verge del Calvari situada al Barri de sant Josep Obrer.



Retaule ceràmic de la Verge del Calvari



Confrares visiten la capelleta de la Verge del Calvari acompanyats del titular de la casa on està instal·lada la capelleta

DIUMENGE DE RAMS



Mn. Francesc, Rector de la Parròqia i Consiliari de la Confraria beneint els Rams


BENEDICCIÓ DE RAMS

Avui a les 12 hores a la Plaça de Palo Santo s’ha realitzat la benedicció dels Rams de la Parròquia de Sant Francesc amb la col·laboració de la confraria.